31.12.13

Το Indiego Sound αλλάζει!





Είναι προφανές ότι οι αλλαγές στο Indiego Sound είναι το τελευταίο πράγμα που σας ενδιαφέρει λίγες ώρες πριν από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, όμως είναι οι τελευταίες ώρες του χρόνου και άρα η τελευταία ευκαιρία για να προαναγγείλουμε τις αλλαγές που από αύριο κιόλας θα εμφανιστούν!


Πιο επιλεκτικά reviews

Εντάξει, το Indiego Sound ήταν από τα ελάχιστα εγχώρια blogs που μπορούσαν να υπερηφανεύονται ότι καλύπτουν περίπου 100 δίσκους το χρόνο εν έτει 2013. Παρόλα αυτά, είναι αρκετά κουραστικό και ψυχοφθόρο για κάποιον να ακούει εξονυχιστικά τόσους δίσκους όταν δεν αποτελεί μέρος του επαγγέλματός του. Μέσα σε αυτούς τους 100, οι μισοί περίπου είναι μέτριοι ή κακοί δίσκοι, στους οποίους δεν υπήρχε περίπτωση να αφιερωθεί τόσος χρόνος και ενέργεια αν δεν υπήρχε το review στη μέση. Οπότε πλέον τα reviews που θα διαβάζετε θα είναι πιο επιλεκτικά και λιγότερο χρονικά συνεπή. Θα ξέρετε όμως, ότι έγιναν με έμπνευση και όρεξη και χωρίς καμία χρονική πίεση ή ψυχαναγκασμό.


Αφιερώματα

Μέχρι τώρα  το Indiego Sound ασχολούνταν αυστηρά μόνο με reviews. Από αύριο, εγκαινιάζεται μια νέα ενότητα με αφιερώματα κυρίως σε μπάντες/καλλιτέχνες, με τη μορφή λίστας top 10 ή top 20, π.χ. "τα 20 καλύτερα κομμάτια". Η αρχή θα γίνει αύριο, πρώτη μέρα του 2014, που θα παρουσιάσουμε το αφιέρωμα για μια από τις πιο μεγάλες και αγαπημένες μας μπάντες. Stay tuned!


Μικρότερες λίστες

Πρόσφατα παρουσιάσαμε το top 40 των albums για φέτος. Όπως λέγαμε, και τα 40 ήταν πολύ καλά, όπως πολύ καλά ήταν και άλλα albums που δεν χώρεσαν στην τελική 40άδα. Από ένα σημείο και μετά στις λίστες δεν υπάρχει ουσιαστική ιεράρχηση και τα albums έχουν λίγο πολύ την ίδια αξία. Έτσι, μάλλον δεν έχουν μεγάλο νόημα οι τόσο εκτενείς λίστες. Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, θα περιοριζόμαστε σε top 20, επιλέγοντας προσεκτικά τους δίσκους που πιστεύουμε ότι θα μας απασχολούν για χρόνια και θα θυμόμαστε μελλοντικά όταν θα ανατρέχουμε στη μουσική της δεκαετίας μας. Και 20 είναι παραπάνω από αρκετοί.



Αυτά για την ώρα. Αύριο έρχεται το πρώτο μας αφιέρωμα και ελπίζουμε σε θετικό feedback. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους διαβάζουν το Indiego Sound, ευχές για ένα εποικοδομητικό νέο έτος και ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας ακολουθείετε και το 2014!

Δεν υπάρχουν σχόλια: