20.6.13

Jagwar Ma - Howlin

Είδος:  Electronic  /  Indie Pop  /  Psychedelic Pop
Κυκλοφορεί:  10 Ιουνίου 2013


     Το ντουέτο από το Sydney που ακούει στο όνομα Jagwar Ma έχει στρέψει αρκετά το ενδιαφέρον του μουσικού τύπου πάνω του τους τελευταίους μήνες, με αποκορύφωμα την τελευταία εβδομάδα, που κυκλοφόρησε και το ντεμπούτο του.
     Πρόκειται για χορευτική ηλεκτρονική μουσική, με χρήση όμως αρκετών φυσικών οργάνων και κυρίως κιθάρας. Πηγμένο στην ψυχεδέλεια αλλά και στα πολυφωνικά vocals, ηχητικά θυμίζει αρκετά το περσινό album των Django Django, στο αρκετά πιο ηλεκτρονικό βέβαια. Σίγουρα θα το χαρούν όσοι είχαν συμπαθήσει εκείνο το δίσκο.
     Επίσης, αναμφίβολα θα το χαρούν όσοι έχουν την ευκαιρία να το ακούσουν εκτός σπιτιού. Το Howlin είναι πολύ περισσότερο ο δίσκος που θα εκτιμήσεις σε συνθήκες alternative clubbing, παρά στο δωμάτιό σου ή στο iPod σου. Αρκετά δυνατό σε ρυθμούς και συνειδητοποιημένο σε ατμόσφαιρα, ανάλαφρο και δροσερό, είναι ό,τι χρειαζόμασταν για το φετινό καλοκαίρι.
     Εντάξει, οι Jagwar Ma έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν για να παρουσιάσουν κάτι εντυπωσιακό μουσικά. Ωστόσο, η ξεκάθαρη αισθητική τους κατεύθυνση είναι ικανή να σε συμπαρασύρει στην ηλεκτρονική τους ψυχεδέλεια και να σου χαρίσει ωραίες στιγμές. Για την ώρα, λοιπόν, το Howlin μπαίνει στο repeat.

Βαθμολογία:  7½

Κομμάτια που ξεχωρίζουν: 
The Throw
, Let Her Go , Man I Need , Exercise

Δεν υπάρχουν σχόλια: