7.6.13

Miles Kane - Don't Forget Who You Are

Είδος:  Indie Rock
Κυκλοφορεί:  3 Ιουνίου 2013

  
     Αν και έχουμε την αίσθηση ότι για πάντα θα τον θυμόμαστε για αυτά που έκανε με τους Last Shadow Puppets, ο Miles Kane εδώ και μερικά χρόνια κινείται ως solo καλλιτέχνης. Και ως τέτοιος, κυκλοφόρησε ένα συμπαθητικό ντεμπούτο πριν 2 χρόνια και μας χάρισε ένα εξίσου ωραίο live στο Ejekt του 2012.
     Κρίμα, λοιπόν, που ο δεύτερος δίσκος του ενισχύει την πρώτη γραμμή αυτού εδώ του κειμένου περισσότερο από οτιδήποτε έχει κάνει μέχρι στιγμής. Κρίμα που ο Miles Kane έχει μπει με κάθε κύτταρό του στο τρυπάκι του να φτιάχνει catchy ρεφρέν και τα τραγούδια του οδηγούνται αποκλειστικά και μόνο από αυτή τη λογική. Κρίμα που η ελαφρότητά του δεν του επέτρεψε να συνθέσει κάτι που να μην εξανεμίζεται ακαριαία μόλις παύσει η μουσική. Κρίμα που αντιμετωπίζει τη rock του '60 σα μουσικό τυφλοσούρτη, αντί να στρέφεται σε μια πιο εποικοδομητική αναβίωση.
     Το "Don't Forget Who You Are" είναι μια μεγάλη απογοήτευση, που θα αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί των αμφισβητιών του, όσων δεν πίστεψαν ποτέ ότι είναι ικανός να κάνει κάτι αξιόλογο μόνος του. Πέρα από 2-3 κομμάτια που μπαίνουν στην κατηγορία του "ευχάριστου ακούσματος", ο δίσκος περνάει και δεν ακουμπάει.

Βαθμολογία: 
5

Κομμάτια που ξεχωρίζουν: 
Don't Forget Who You Are
, What Condition Am I In , Give Up

Δεν υπάρχουν σχόλια: